1e SCHOOLDAG 2016-2017

Byadmin

1e SCHOOLDAG 2016-2017

Alle leerlingen die nog wel toe zijn aan “een paar” weken extra vrij zijn weer begonnen met hun dagelijkse routine, naar school. Vandaag waren alle leerlingen onderweg met grote tassen naar het Han Fortmann college om hun boeken te halen met daarin al het leerwerk voor het aankomende schooljaar. De brugklassen mochten om 12 uur van start om hun boeken te innen en zo ging het door tot de havo 5 klassen die om 4 uur de deur uit gingen met hun boeken. Eenmaal thuisgekomen zie je de rollen kaftpapier die natuurlijk niet heel blijven want elk jaar is het weer een hele klus om al je boeken te kaften. Wij hopen dat je aankomend schooljaar veel leuke vrienden en vriendinnen maakt en natuurlijk ook goede cijfers haalt.

About the author

admin administrator