Vleugel opening in Bovenbouw aula

Byadmin

Vleugel opening in Bovenbouw aula

Het was vandaag eindelijk duidelijk wat dat vleugelvorming object was onder het zwarte laken in het hoekje van het podium in de bovenbouwaula. Niemand die het waarschijnlijk was opgevallen tot vandaag, maar het is zeker een leuke aanwinst voor onze school. Het geeft toch een beetje het idee aan de buitenwereld dat we nog meer high class zijn geworden dan we al bekend stonden.

De onthulling gebeurde in de grote pauze voor de bovenbouwers in aanwezigheid van de directrice, muziekleraren en natuurlijke de lunchende scholieren. Na wat gepraat konden we, of nou ja degenen die dichtbij genoeg stonden om iets te horen, Lotte en Roos Visser, die we kennen van de Grote Prijs horen spelen. Samen speelden ze het prachtige canon in D van Pachelbel. Daarop volgde meneer Strunk met een improvisatie. Gelukkig kwamen ze erachter dat het niet goed te horen was achterin en waren ze nog op tijd met een microfoon voor het laatste pianospel. Laurens Tromp sloot het spektakel en de pauze af met het stuk Nuvole Bianche.

Wil je zelf ook op de vleugel spelen? Misschien is er goed nieuws, er zijn geruchten dat de leerlingenraad bezig is met een open mic, maar niets is nog zeker. Volg ons voor meer informatie!


About the author

admin administrator

You must be logged in to post a comment