Eerste dag Kleine Prijs!

Byadmin

Eerste dag Kleine Prijs!

Gisteravond heeft het publiek kunnen genieten van de eerste optredens van de Kleine Prijs! Het was een sfeervolle avond met geweldige artiesten en dansers. Elk live begeleid, instrumentaal en dans optreden was een succes, en de jury heeft het natuurlijk weer moeilijk gehad met het kiezen van de acts die doorgaan naar de Grote Prijs. Voor we bekend gaan maken wie er door zijn, willen we nog even melden dat Heerhugowaard Alife vanavond weer live is bij de Kleine Prijs! Deze avond is gevuld met popgroepen en soundmix optredens.

We willen deze acts hartelijk feliciteren en veel succes wensen bij de Grote Prijs!

Daniël Bos, Rose Marin, Sabrina Carelse, FOUR’ you, Julia & Femke, ODC en Robin & Aida


About the author

admin administrator