Tweede dag Kleine Prijs

Byadmin

Tweede dag Kleine Prijs

Ook zaterdagavond zat vol met geweldig muziek. Gisteren hebben artiesten opgetreden uit de categorie Popgroep en Soundmix. De jury had het zoals altijd weer moeilijk en het publiek ook! Elke groep en zanger(es) had een geweldig optreden gegeven, maar ook vandaag mochten er maar een aantal door naar de grote prijs. De jury heeft ook nog een paar optredens van vrijdagavond door laten gaan, die zullen we ook opnoemen. Ten slotte heeft de organisatie nog drie Wildcards uit mogen delen. Ergens later vandaag of maandag/dinsdag zullen wij alle gelukte foto’s die dit weekend zijn gemaakt delen dus vergeet onze site niet te delen met andere deelnemers!

Van deze tweede dag willen we feliciteren:

Melly, Isolation, Repeaters, Fenna, Get Back, Bullet Ploof Grass, Rising Stars, Maxime Wijnschenk en Shannon Hilversum


Ook zijn er drie acts van vrijdag door, dit zijn:

Pauline & Gwenn, Laurens en The Wanderers


En als laatste de drie Wildcards die gegaan zijn naar:

Just One Time, Club 80 en Last Run


About the author

admin administrator